ET KOMPLETT SETT INNEHOLDER ALT DU TRENGER FOR Å ELEKTRIFISERE SYKKELEN DIN - MOTOR, BATTERI, KONTROLLER OG KABLER! DU KAN VELGE MOTORSTYRKEN OG BATTERIKAPASITETEN PÅ RETROFIT. GÅ TIL BESTILL OG FINN UT MER.TIL BUTIKKEN

Montering del 5 - Mekaniske bremsesensorer

Ta av håndtakene på styret. Om det er brukt lim mellom håndtak og styre, kan du stikke et smalt skrujern inn mellom de for å skille de fra hverandre. Hvis håndtaket bare sitter veldig godt kan du med en sprøyte og et PVC-slange sprøyte inn såpevann mellom håndtak og styre for å skille de enkelt.

Skru av begge bremsehendlene og girvelgeren på venstre siden og ta de av. Disse har du ikke bruk for lengre. Skill bremsehendlene fra bremsevaieren. Har du girvelgere integrert i bremsehendlene, kan du bytte bremsehendel bare på venstresiden, eller kjøpe en ny girskifter og få bremsesensorer på begge sider.

Sett på de nye bremsehendlene, men vent med å skru de til før du har fått på resten.

Om du vil ha tommelgass, tre denne inn på venstre side. Tre også på den lille plastringen! Denne sørger for at tommelgassen ikke henger seg opp mot sykkelhåndtaket.

Sett på håndtakene igjen. Bruk en skvett vann for å gjøre det lettere. Nå kan du skru til bremsehendlene og tommelgassen.