ET KOMPLETT SETT INNEHOLDER ALT DU TRENGER FOR Å ELEKTRIFISERE SYKKELEN DIN - MOTOR, BATTERI, KONTROLLER OG KABLER! DU KAN VELGE MOTORSTYRKEN OG BATTERIKAPASITETEN PÅ RETROFIT. GÅ TIL BESTILL OG FINN UT MER.TIL BUTIKKEN

Montering del 7 - Første prøvetur!

Kroppen sitrer av spenning, men før vi kaster oss oppå sykkelsetet må vi gjøre en sjekk og en viktig innstilling i menysystemet.

  1. Sjekk at motoren sitter godt og at alle skruer er strammet.
  2. Sjekk at batteriet er godt festet til sykkelen.
  3. Sjekk at display, bremsehendler og girsjalter er godt festet til sykkelstyret.
  4. Gå over alle kabler. Sørg for at de er godt tilkoblet og festet til sykkelrammen.

Sett inn batteriet og skru det på.

Skru på batteriet om det trengs og skru på elsykkelen ved å holde på-knappen inne.

For display type A: Trykk to ganger på på/av-knappen for å gå inn i innstillingsskjermen. I innstillingsskjermen trykker du høyre/venstre for å bla gjennom innstillingene, opp/ned for å gjøre justeringer og på/av for å gå tilbake til kjøreskjermen.

Trykk høyre til du ser Wd på skjermen. Trykk opp/ned for å velge riktig hjuldiameter og fullfør ved å trykke på/av.

For display type B: Trykk og hold inne +/- til du får opp den grunnleggende menyen. Trykk og hold +/- igjen til du kommer til passordskjermen for den avanserte menyen. Passordet er 0512. Trykk på/av til Wd vises på skjermen. Velg riktig hjuldiameter her og trykk på/av til du kommer tilbake til kjøreskjermen.

Sett deg på sykkelen, still ønsket fart/hjelpenivå med +/-, slipp bremsene og tråkk på pedalene. Du vil nå suse av gårde! Gratulerer!

Les manualen for hvordan du bør lade batteriet. Går ikke sykkelen, eller får du en feilmelding? Kontakt oss på telefon eller epost!